Donandı Tıllik İlkokulu
DONANDI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ DONANDI MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 139 KAĞIZMAN / KARS
04743722034

VİZYON

Vizyonumuz Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz Öğrencilerimizin; Bilgili, araştıra, sorgulayan, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı,dürüst ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Tam Zamanlı

8.30-13.50

Sobalı

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

KAĞIZMAN İLÇE MERKEZİNE 40 KM, IĞDIR İL MERKEZİNE 50 KM, KARS İL MERKEZİNE 110 KM VE TUZLUCA İLÇE MERKEZİNE 25 KM UZAKLIKTADIR.

KÖY 100 HANELİ VE NUFUSU 855 KİŞİDİR.

Diğer Hususlar

İlk ve Ortaokul olarak kurulmuştur. Kütüphane, wc, öğretmenler odası Ortaokul binasında ortak kullanım alanıdır. İlkokul bünyesinde bulunan anasınıfı ile özel eğitim sınıfı ortaokul binasındadır. toplamda 12 öğretmen, 160 öğrencimiz vardır. ilkokul sobalı ortaokul kaloriferlidir. 60 öğrenci taşımalı,öğrenci servisleri aşırı problemlidir.